пʼятницю, 16 листопада 2018 р.

ППС для соціальних педагогів

15 листопада методистами Науково–методичного центру було проведено психолого-педагогічний семінар для соціальних педагогів ЗДО, ЗЗСО з теми: «Новітні технології у роботі соціального педагога».
Цікаво, в інтерактивній формі були опрацьовані питання семінару. Соціальний педагог ДНЗ №16 Швецова О.В. поділилася інформацією щодо  впливу комунікативного середовища на ранній розвиток дитини. Соціальні педагоги ЕЗОШ №4 та ЕБЛ Литвиненко Г.В. і Трапезнікова К.Д. через практичні завдання ознайомили колег з інтерактивною методикою «Ажурна пилка» та поділилися досвідом роботи з використання цікавих прийомів відеометоду у профілактиці девіантної поведінки підлітків. Будівська О.О. через практичні завдання і групову роботу ознайомила присутніх з новим методом роботи-сторітеллінгом, який можна використовувати соціальним педагогам у своїй діяльності. Андрушко Ю.І. запропонувала колегам інноваційні методи і форми роботи соціального педагога, які дозволяють запобігати конфліктам в освітньому середовищі. Активну участь в обговоренні питань семінару взяли соціальні педагоги ДНЗ №5,12 Балабан Л.С., Ільясова А.В.

Семінар пройшов насичено, жваво. Соціальні педагоги за підтримки методистів поділися власним досвідом та відпрацювали навички використання в роботі новітніх технологій.

Немає коментарів:

Дописати коментар