пʼятницю, 21 вересня 2018 р.

День миру

Сьогодні, 21 вересня 2018р., спеціалісти психологічної служби разом з учнями і вихованцями закладів освіти міста долучилися до Міжнародного дня миру.
День вихованців ЗДО розпочався ранковими зустрічами  на тему «Ти - мій друг і я - твій друг», та був наповнений цікавими, веселими заняттями: «Ми всі друзі!», «Дружбинка єднає малят», які провели практичні психологи та соціальні педагоги ЗДО. Діти старшого дошкільного віку взяли участь в інтерактивній казці «Хто найкращий», в різноманітних розвагах.
Учні ЗЗСО та вихованці ЗПО з задоволенням долучилися до організованих практичними психологами та соціальними педагогами акцій: «Дзвоник миру», «Виготовлення голубів миру», «Мир в твоїх долонях», флешмобів «Ми за мир», «Успішними кроками прямуємо до Миру», стріт-арту «І дорослі, і малі хочуть миру на Землі!». Також у закладах освіти пройшли години психолога на актуальні для нашого сьогодення теми: «Всі ми хочемо миру»,  «Дружба жити допомагає» тощо. В цей день діти бажали один одному і всім людям мирного неба та злагоди.

Немає коментарів:

Дописати коментар