середу, 3 травня 2017 р.

ДНІ ПСИХОЛОГІЇЇ

З 17 по 28 квітня в навчальних закладах м. Енергодара традиційно пройшли Дні психології, які були приурочені до 26 річниці психологічної служби України. 



В рамках цих днів  практичними психологами були оформлені стенди "До всеукраїнського Дня психолога", "Кожна людина - Всесвіт", «Психологія – це цікаво», 

 
проведені конкурси, акції , виставки малюнків з тем "Я люблю життя", "Ми щасливі діти", години психолога "У світі психології", "Психологія - людям", "Психічне здоров'я та його складові", тренінги та психологічні ігри для учнів, практикуми для педагогів: "Кожній дитині - особливий підхід", "Психологічна культура педагога".  Батьки залучались до онлайн-анкетування "Психологія у моєму житті", до акцій та конкурсів ("Морська зірка", "Я хочу, щоб у школі..." тощо). 
Проведення Днів психології розширює знання і уявлення дорослих та дітей про психологію, сприяє зростанню зацікавленості до психологічних аспектів навчально-виховного процесу та розвитку творчості дітей, активізує участь вихованців та батьків в психологічних заходах.

Немає коментарів:

Дописати коментар