четвер, 25 травня 2017 р.

Підсумкове засідання МО практичних психологів

25 травня відповідно до плану роботи сектору соціально-психологічної роботи в Науково-методичному центрі було проведено засідання методичного об'єднання практичних психологів ДНЗ, ЗНЗ, ПНЗ у формі фестивалю творчих ідей і досягнень у 2016/2017 н.р. Психологів привітали методист НМЦ Павленко Т.М  та завідувачка міської медико-психолого-педагогічної консультації Сєркова Н.О. 


 На засіданні були підведені підсумки роботи методичного об'єднання і кожного із психологів у 2016/2017 н.р. З ініціативи керівника МО Пазухи А.А. психологи творчо підійшли до представлення своїх особистих здобутків і напрацювань творчих груп. Креативні постери, слайди, поезія, пісні, психологічні жарти, презентація досягнень методичного об'єднання, релаксаційні вправи - ось неповний перелік методів і форм роботи, які були використані на зустрічі. Урочистість, позитивні емоції, товариськість, натхненні виступи - така атмосфера панувала на засіданні.  Психологи обговорили якість і результативність своєї діяльності в поточному навчальному році та плани на майбутнє.
 
 
 Методист НМЦ Холодуліна Н.І. виступила перед присутніми з оглядом психологічних матеріалів у професійній періодиці та надала  психологам роздруковані анонси матеріалів з посиланнями на джерела. Психологи отримали також методичні рекомендації щодо планування роботи на 2017/2018 н.р.
                                                       
 
Фотоматеріали 1
Фотоматеріали 2

Немає коментарів:

Дописати коментар