четвер, 9 лютого 2017 р.

Психолого-педагогічний семінар

9 лютого в Науково-методичному центрі відповідно до плану роботи сектору соціально-психологічної роботи відбувся психолого-педагогічний семінар для практичних психологів ДНЗ, ЗНЗ, ПНЗ з теми "Психологічні та психотерапевтичні методи і прийоми роботи з проблемними дітьми та їх батьками". На семінарі були присутні гості - лікар-стоматолог-терапевт К.С. Шимченко та практичний психолог ДАТЕК, член української спілки психотерапевтів України Л.О. Шаповалова. 

 
Психологи переглянули відео "Психотерапевтичні прийоми в роботі з проблемними дітьми", підготовлені методистом та обговорили можливість використання цих прийомів у своїй практичній діяльності. Організаційну гру для присутніх провела практичний психолог ЕЗОШ №7 Решетняк Ю.Ю. Про порушення в емоційно-вольовій сфері дітей розповіли психологи ДНЗ №3 та ЕЗОШ №4 Сахарова Н.М. і Бусовікова К.О.
 
 Досвідом роботи з психологічного супроводу категорійних дітей поділились психологи ДНЗ №4 та ЕНВК №5 Непогодьєва С.О. і Махньова М.В. Інформацію і практичний матеріал  з теми " Шкільна тривожність та шляхи її подолання" представили психологи ЕНВК №1 та ЕЗОШ №2 Ступачук В.В. і Наход С.В. 

В другій частині семінару психологи знайомились з блогами і групами у соціальних мережах своїх колег Першиної З.В., практичного психолога ЕБГ "Гармонія", Ступачук В.В., практичного психолога ЕНВК №1, Ориян А.О., практичного психолога ЕБЛ (онлайн-консультування), Цепецауєр О.П., практичного психолога ДНЗ №16, Юрасової Т.А., практичного психолога ДНЗ №13. В кінці семінару були обговорені його рішення і надані методичні рекомендації. Підсумки семінару було підведено у вигляді сінквейну.

 


Немає коментарів:

Дописати коментар