пʼятницю, 28 жовтня 2016 р.

Майстер-клас

В четвер, 27 жовтня для практичних психологів був проведений майстер-клас з теми «Форми і методи роботи практичного психолога з педагогами з підвищення їх психологічної компетентності»
З досвідом роботи щодо проведення веб-квестів з педагогами поділилась практичний психолог ЕНВК "ЗНЗ_ДНЗ" №6 Бєлан О.О. Свій досвід роботи зі взаємодії з адміністрацією і методистом в підвищенні психологічної компетентності педагогів дошкільного закладу" представила практичний психолог ДНЗ №15 Степаненко В.А. 

Практичний психолог ЕНВК №5 Котляревська О.О. показала відеозапис свого уроку з дітьми з професійного самовизначення. На майстер-класі були обговорені також результати моніторингу виявлення дітей ОПУ (особливої психологічної уваги) в навчальних закладах міста, намічені шляхи подальшої роботи з ними. Результати моніторингу представила практичний психолог НМЦ Жукова Т.В.
 
 В кінці заходу практичний психолог ДНЗ №15 Степаненко В.А.провела з присутніми інтерактивну гру "Моя професія - психолог".  Практичні психологи у рефлексії зустрічі вказували на корисність і цікавість отриманої інформації, теплу, комфортну атмосферу.

Висловлюємо щиру подяку адміністрації та практичному психологу ДНЗ №15 за допомогу в організації заходу.
Матеріали майстер-класу
виступ1
виступ 2
презентація 1
презентація 2

Немає коментарів:

Дописати коментар