четвер, 25 жовтня 2018 р.

Міський фестиваль "Психологічний фрістайл"



Фестиваль – це маленьке життя. З цим неможливо не погодитися. А коли це до того ж ще й психологічний фестиваль, то для людини відкривається простір для усвідомлення, позитиву, мрій,  конструктивного спілкування, відчуттів,  злету емоцій та багатьох інших процесів вдосконалення. 25 жовтня в нашому місті вперше був проведений фестиваль "Психологічний фрістайл" для батьків і педагогів закладів освіти міста. Мета фестивалю - гармонізація емоційного стану, освоєння елементарних навичок саморегуляції, релаксації, рефлексії, налаштування дорослих на партнерське спілкування з дітьми, позитивне сприйняття світу. Ініціатором фестивалю виступив сектор соціально-психологічної роботи Науково--методичного центру управління освіти. 
Свято вдалось: камерна атмосфера, різноманітні майстер-класи з тематикою на будь-які смаки, душевна розмова, красива музика і розмаїття психотерапевтичних методів. І тренери, і учасники фестивалю отримали задоволення від творчої взаємодії. Практичні психологи системи освіти м. Енергодара ще раз довели, що вони справжні професіонали! На фестивалі були присутні 155 гостей .
 Завдячуємо управлінню освіти, Науково-методичному центру, адміністрації ЕБГ "Гармонія" за підтримку і допомогу в організації фестивалю. Особлива подяка зразковому колективу театру танцю "Ельдорадо" за неймовірно красиву танцювальну композицію! 
Ми говоримо усім "До нових зустрічей!".

Немає коментарів:

Дописати коментар